gratis tips en advies bij witgoed problemen Nieuw witgoed online bestellen Witgoed reparatie bij u thuis


Online wasmachine kopen, tips en advies!

Er zijn al wasmachines te koop vanaf 199 euro, prima wasmachines maar voor licht gebruik maar niet geschikt voor intensief gebruik om te wassen voor een gezin.

Een gemiddeld gezin is beter af met een 7 kg wasmachine van een degelijk merk. Deze wasmachines hebben een grote vuldeur en grote trommelinhoud. Hierdoor is het tempo met wassen in het gezin eenvoudig bij te houden en blijft het energieverbuik lager.

Veel sporters in huis?

Sommige wasmachines hebben een "sport programma", dat is eigenlijk een kort wasprogramma op lage temperatuur waarbij wat extra water wordt verbruikt. Makkelijk om sportkleding op te frissen, of handoeken die slechts één keer gebruikt zijn. Een kort programma kan soms binnen 10 tot 12 minuten worden gedraaid, zo kan er een flink volume wasgoed snel gewassen worden.

Keus uit alle merken wasamachines, Bosch, Siemens, Miele, LG, Samsung, Whirlpool, Bauknecht, AEG, Zanussi, Electrolux en meer. De laatste modellen wasmachine tegen de beste prijzen gratis bezorgd en mogelijk met plaatsing en aansluitservice.  Eenvoudig de beste wasmachine bestellen vanuit je luie stoel!

Wasmachine.nl

 

wasmachine kopen tips bij het kopen van een nieuwe wasmachine